sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Videota, jee!


Olin siis luvannut teille vähän videota, ja pitkän kamppailun jälkeen onnistuinkin saamaan ton valmiiksi! Tässä on teille vähän "tilannetietoja" tästä mun ihon kunnosta. Kuvasin tämän tasan viikko sitten. Valitettavasti tämä on nyt siis vähän myöhässä koska joitain haittavaikutuksia tosta lääkkeestä on tullut lisää tässä viikon aikana, mutta etteköhän te saa siitäkin jotain video-päivittelyä jossain vaiheessa! ;)

Iho ei siis todellakaan ole vielä hyvässä kunnossa. Selkä ja rinta on aika huonon näkösiä vieläkin, mutta naaman iho on merkittävästi puhtaampi ja paremmassa kunnossa.
pahoitteluni, video on aika pitkä, mutta toivon että jaksaisitte sen katsoa.

Tästä halukkaat pääsevät lukemaan mun esimmäisen ihosta kertovan tekstin. Näiden kahden ihosta kertovan postauksen tunnelmassa on selvä ero! Toi lääke on tosiaankin auttanut, mutta ei sen lääkkeen syöminen oo ainoastaan kivaa; Iho tosiaan on todella kuiva ja mieli erittäin herkkä.

PS: Pahoitteluni toi kauhistuttava aloituskuva! Tuutte luultavasti ensiviikolla saamaan vähän kuvia tän ihon tämän hetkisestä kunnosta, kääk!

10 kommenttia:

 1. Tosi ihana video, ihanaa ku puhuit näin avoimesti tästä asiasta :) Ja tosi isot propsit sulle kans että oot jaksanu kamppailla tän asian kanssa ja ihan paljaalla silmällä voi sanoa että kyllä sun ihos näyttää puhtaammalta, ja videolta ei kyllä ikinä uskois että sulla on akne. :) Kyllä se iho paranee ihan varmasti, tosi paljon tsemppiä!!

  Ainiin ja lisää videopostauksia ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 2. tiesithän sä että kun aloittaa jonkun antibiotti kuurin se tulisi aina syödä loppuun. Ja sen lääkärin pitäisi se tietää ja sen olisi pitänyt sulle se sanoa. Jos antibiotti kuurin jättää kesken siitä voi tulla pahoja haittavaikutuksia.

  VastaaPoista
 3. Wau! Sun ihohan näyttää upealta jo! Löysin tosi paljon yhtäläisyyksiä omien iho-ongelmieni kanssa, ja oon itekkin syöny ton roacuttan kuurin. Jouduin tosin lopettaa sen täysin samoista syistä kun sä! Mutta ihana video puhut tosi luontevasti + sulla on ihana ääni! :D rakastan sun blogia ja paljon tsemppiä sulle ihosi kanssa ja hyvää kesää toivottavasti piristi<3

  VastaaPoista
 4. Hei tää oli toooosi hyvä video! :) Tsemppiä jatkoon ton ihon kanssa! Näyttää ihan hyvältä jo :)

  VastaaPoista
 5. Tää oli super hyvä video! Ite söin samaa lääkettä kaks syksyä seuraavan vuoden kesään asti, koska kesällä iho oli aina ihan ok. Mutta kesän jälkeen jouduin kaksi kertaa aloittamaan alusta ja määrää nostettiin tohon joka toisena päivänä 1 ja joka toisena 2 jne. Nyt vihdoin 2011 syksystä lääkkeen aloittaneena pääsin siitä 2013 vuoden puolella eroon. Noin kuukauden olen ollut nyt ilman lääkettä ja hiukan joka aamu jännittää josko finnit tekevät paluun, mutta tosi hyvällä meiningillä ollaan nyt menty puhtaalla naamalla! :) Mulla kans selkävaivoja ja silmävaivoja tuli tosta lääkkeestä mut aika hyvin ne on lähteny lääkkeen loputtua. Bepanthen oli paras helpotus sekä huulten, että koko naaman kuivumiselle.

  Tsemppiä ton kanssa, sä selätät sen!♥

  VastaaPoista
 6. Tosi, tosi kiva video Roosa! Tee pliis enemmänki näitä :)
  Paljon tsemppiä ihon kanssa. Jos toi lääke on jo näin nopeesti tehonnu noin hyvin niin toivotaan et se paranee vielä lisää kesään mennes ja uskallat mennä vähemmän meikin kanssa :)

  VastaaPoista
 7. Hienosti taas kerroit vaikeesta aiheesta ja sun ihon aiheuttamista onglemista ja TSEMPPIÄ sen kanssa! Odotan sua täänne täysillä! <3

  VastaaPoista
 8. Moi :)
  mullakin oli akne tosi monta vuotta ja söin kans tota tetralysal lääkettä ja se autto just samanlailla jonkun aikaa mut kuurin loppuessa iho meni taas huonoon kuntoon. sain viime syksynä kans ton roaccutan kuurin ja voin vannoo et sitku se kuuri loppuu nii sun iho on tosi hyvässä kunnossa! :) mullaki iho kuivu tosi paljon ja ne ekat kaks viikkoo oli kidutusta ku naama oli nii kuiva ja tuli kans selkäkipuja yms. lopetin ton kuurin maaliskuussa ja mun iho on ihan puhdas ja ei oo tullu yhtäkään finniä kolmeen yli kahteen kuukauteen. tsempppii paljon, tiiän miltä sust tuntuu! ja lupaan että ton kuurin loppuessa sun iho on niin paljon parempi :)

  VastaaPoista
 9. Ihana kun kerrot noin avoimesti ja muuten, sulla on ihana ääni!!(ite vihaan omaani...) ja en tunne sua, löysin sattumalta sun blogin mut oot tosi kaunis ja toivotaan että sun iho paranee ja kaikki menee hyvin :)

  VastaaPoista
 10. näin tän vast nyt mut oot ihana ja on ihanaa et oot kestäny tätä <3

  VastaaPoista