lauantai 24. elokuuta 2013

бood morиiиg!

foto5 foto9 foto17 foto8


Vihdoinkin sain nukkua pitkään! Nyt kun on kesäloman jälkeen joutunut tottua siihen että herätys on joka aamu ennen seitsemää, niin en voi kieltää etten sen seurauksena olisi koulussa väsynyt... Kahvista on tullu mun joka-aamuinen rutiini. Se tunne on oikeesti kamala kun keität aamulla kahvin ja kaadat sen mukiin, avaat jääkapin ja silmäilet että MISSÄ MAITO?! Eikä sitä maitoa sitten olekaan... Sinne jäi aamukahvit sitten...
Viimeviikonlopun vietin weekend festivaaleilla kavereiden kanssa, ja oli kyllä aivan mahtava meininki!! Siitä laittelen kuvia kun ehdin! Viimelauantaina oli herättävä niin aikaisin kun piti suunnata kyläsaareen, että yöunet taisi taas jäädä vähäisiksi... Onneks tänäyönä sain nukuttua kunnolla ja pitkään! Toi koulun alku on vähän vienyt voimia; Nyt pitää ihan oikeesti lukea lukuläksyt, lukea sanakokeeseen, ja tehdä läksyt.


6 kommenttia:

 1. ihania kuvia !! miten muokkaat esim ton kolmannen kuvan, sillai yks kuva muitten takana?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hanni! Ja muokkasin sen ihan vaan perus picasalla. Ku teen sillä kuvakoollaasin ni siinä on kohta jossa voin valita että haluun sinne kuvien taakse jonku toisen kuvan! :)

   Poista
 2. Vautsi sun iho näyttää jo ihan täydelliseltä!

  VastaaPoista