maanantai 16. syyskuuta 2013

Uusi luomus!

IMG_6036_Fotor_20130915 1oo öwertrg ölöwrlkjthäöl önnnmnmnnmIhalilin tossa viimeviikon lopulla D.M. Retron instagramia. Siellä on aina jotain uutta joka miellyttää mun silmää! Tällä kertaa rakastuin yhteen siniseen toppiin, jonka rintamukseen oli leikattu abstraktisti erilaisia kuvioita. Ihan uteliaisuuttani päätin itse kokeilla, että saisinko jotain samantapaista aikaan jos tarttuisin saksiin.

Ensin pohdin että mikä olisi hyvän värinen kangas tollaselle taideteokselle, ja lyhyen harkinnan jälkeen päädyin punaiseen; Vahva ja näyttävä väri. Tiesin että kun saisin ton leikattua, niin tota pystyy ihan hyvin käyttämään niin arkena, kuin siistimmissäkin tilaisuuksissa harmaan tai mustan tuubihameen kanssa.
Toi tosiaan oli hieman äkkiä hutaistu kokeilu, ja ajattelinkin tehdä pari tollasta lisää, koska noista on niin helppo luoda erilaisia; Leikattujen kuvioiden kokoa, muotoa ja laajuutta vaihtelemalla saa aikaan ihan erilaisia luomuksia. Mitäs ootte mieltä? Mä oon tosi tyytyväinen! Ja voitte varautua että tää ei jää tähän, vaan lisää erikoisuuksia on tulossa!

5 kommenttia:

 1. Toi on niiiin siisti! Just meinasin ruveta kehumaan paitaasi ja mistä se on hommattu, ennenkuin edes luin tekstiä. Olen kateellinen, kuinka joku osaa ja jaksaa tehdä tuollaisia :-) vau.

  VastaaPoista
 2. voitko laittaa lisää kuvii vaatteistas mitä oot tehny tonne käsityöt sivulle? :)

  VastaaPoista
 3. ihana paita, osaisimpa itekin!! ihana blogi:)!

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunis olet! Ja sun tyyli on ihana! Taisitpa saada uuden lukijan ;)
  http://jr-myownwayofmylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista