lauantai 16. marraskuuta 2013

Huoneen esittelyä

17_Fotor_Fotor 14_Fotor 1_Fotor_Fotor 3_Fotor_Fotor 19_Fotor 8_Fotor 7_Fotor 15_Fotor


Mun on pitänyt jo iät ja ajat tehdä postausta mun huoneesta, mutta saankin sen vasta nyt aikaiseksi.
Kesällä mun huone sai ihan uuden ilmeen! Ennen mun huoneen päävärit oli valkoinen ja vaaleanvihreä.  Vaaleanvihreä voi kuulostaa jokseenkin hassulta ja vieraalta. Itse tykkäsin siitä koska se on sellanen "luonnon väri" ja muutenkin mukavan raikas. Aloin kuitenkin kyllästyä siihen vihreään ja päätettiin sitten rempata tää huone aivan uusiksi. Beige kuulosti hyvältä värivaihtoehdolta.

Mulla ei ole valitettavasti mitään ennen ja jälkeen -kuvaa tästä huoneesta. Tällä kertaa suurimman osan tän huoneen remontoimisesta hoisinkin minä itse! Enpä ollut ennen maalannut pattereita, ja jalat ristissä yrittänyt varoa ruskeaa maalia menemästä valkoisiin ikkunan karmeihin.

Mä kun oon kamalan pikkutarkka, niin voitte kuvitella millaista se oli kun yritin sutia telan kanssa ja pienenkin virheen sattuessa (joka kuitenkin olisi tasoittunut maalin kuivuessa) aloin sähläämään jotain virheen korjaamiseksi.

Jos ei olisi rahasta kiinni, niin vaihtaisin kyllä parketit... No sehän ei ole mun tehtävä, mutta mun henkilökohtainen mielipide on, etten ole ikinä pahemmin tykännyt meidän lattioiden väristä. Jotenkin se ei vaan samalla tavalla miellytä mun silmää kun esimerkiksi joku sellanen vaaleaksi lakattu tammiparketti, jopa valkoiseen taittava.


Tyynyjen hankkiminen tänne huoneeseen on vielä vähän kesken. Taidan tosin päätyä tekemään ne itse...


Tossa vikassa kuvassa näette ton jouluvaloilla koristellun okasakasan. Kyseessä onkin peikonpähkinä pensaan oksat ja tuloksena itse duunattu lamppu! Äiti oli törmännyt tollaseen tekeleeseen ystävällään jonka takapihalla sattuu kasvamaan noita pensaita. Saatiin tältä äidin ystävättäreltä sitten noita oksia sen verran että onnistuttiin väsäämään niistä muutama koriste tänne kotiin. Tuli mun mielestä tosi kiva! 

Mitäs sanotte?

12 kommenttia:

 1. Sul on just ihana huone ja toi oksajuttu on just siisti!! Sain täst tosipaljon inspiraatioo mun huoneeseen !! :))

  VastaaPoista
 2. vitsi kun on ihana huone !! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan kotoisa huone ja värit :) tykkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Mä varmaan laittelen sulle vielä erikseen viestiä jotenkin, mutta oon miettiny että voisin linkata sun blogin tänne! Oon nimittäin tykkäilly tosi kovasti! :)

   Poista