maanantai 13. tammikuuta 2014

"Don´t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect"

aathto1 IMG_9989_Fotor IMG_9929_Fotor IMG_9978_Fjotor IMG_9954_Fotor IMG_9970_Fotor


Kuinka iloiseksi ihminen voikaan tulla pelkästään siitä, että aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja lumi on maassa? No ILOISEKSI! 
Vihdoinkin pakkanen rantautui tänne ja vesisade muuttui lumisateeksi. Sitä huomaa heti olevansa pirteämpi ja paremmalla tuulella kun maassa on lunta ja ulkona kirkasta. Aloin jo kyllästymään vesisateeseen ja siihen loputtoman tuntuiseen pimeyteen jota on kestänyt jo reilut pari kuukautta.
Tänään oli ihana päästä aikaisin koulusta ja kävellä bussipysäkiltä kotiin mitä hitainta vauhtia nauttien hyvästä säästä nenä ja posket pakkasen palelluttamina. Siskon tullessa koulusta passitinkin hänet heti mulle valokuvaajaksi! Tuntuu että toi pimeä sää on rajottanut kauheesti tän blogin elossa pysymistä; En oo saanut tänne mitään kuvamatskua kun aina on ollut niin väsynyt olo ja pimeetä.

Olin koko syksyn metsästänyt jotain hieman siistimpää takkia ja löysinkin sitten Cubuksesta tollaisen kivan yksilön joka kuvissa näkyy. Ei se kovin lämmin ole, mutta -50% alennus kasvatti houkutusta ostaa sen! Tarkotus oli ostaa tuo sama takki mustana, mutta eräänä päivänä kun marssin sinne kauppaan, niin mustat tuommoiset olivat loppuneet, joten päätin ostaa sitten tuon harmaan. Ihan kiva eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti