tiistai 8. huhtikuuta 2014

Toissa viikonloppua

IMG_1359_Fotor IMG_1347_Fotor IMG_1355_Fotor Thailand7 IMG_1331_Fotor

Toissaviikonloppuna vietettiin Vilman kanssa taas laatuaikaa tyttöjen kesken. Suunnattiin lauantaina Karskogin rantaan juttelemaan ja piristymään. Pari tuntia vierähti sitten siinä istuessa palellen rantakallioilla auringonlaskua seuraten. Harvemmin teen mitään noin aikaavievää kesken koeviikon, mutta tälläkertaa poikkesin rutiineista.

Tarkoituksena oli ottaa parit räpsyt tuossa rannassa, mutta oltiin molemmat niin jäässä, että kuvien räpsiminen jäi aika vähäiseksi... Nenä punaisena muistutin jokaisessa kuvassa lähinnä petteri punakuonoa.


Laitettiin (tai vilma laittoi) taas tapamme mukaan ihana ja suuri aamupala. Mä en tosin ollut kovin nälkäinen, joten pysyttelin vähän pienemmässä aamulapassa tälläkertaa... Vilma loihti meille maailman maukkaimmat vihersmoothiet! Oon nähnyt useasti kuvia ja kuullut tarinoita kuinka terveellistä ja hyvää tollanen on! Aluksi epäröin että voiko tollanen oikeasti maistua hyvältä, mutta yllätyin erittäin positiivisesti!!Vilman versio vihersmoothiesta sisälsi:

✰ pinaattia
✰ avocadoa
✰ kiiviä
✰ viinirypäleitä
✰ turkkilaista jogurttia
✰ hunajaa
✰ appelsiinimehua
✰ jäitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti