maanantai 16. kesäkuuta 2014

Hiustenhoitotuotteita

Tekee ihan pahaa myöntää, että ennen hoidin mun hiuksia tuskin muuten, kuin pesemällä niitä shampoolla ja harjaamalla. Välillä tuli käytettyä hoitoainetta kun harjan varret alkoi irtoilemaan harjatessa hillitöntä takkupesää... Tän pehkon kasvaessa nykyisiin mittoihin, oon alkanut kiinnittämään enemmän huomiota hiusten vointiin. Mun tulee harjattua hiuksia paljon useammin kuin ennen, koska nää eivät vaan yksinkertaisesti pysy siistinä ellei niitä harjaa useampaan kertaan päivässä. Oon myös ottanut käyttöön hiusöljyn ja muita hiustenhoitotuotteita, jotka oli mulle viimevuonna vielä aivan vieras asia.

IMG_1611_Fotor

Mun hiuksista huolta pitää tämä viimevuosina suosituksi tullut Tangle Teezer. Ensimmäisen kerran kun näin tollaisen, ajattelin etten tulisi koskaan koskemaan omia hiuksiani tolla harjalla, joka näyttää soveltuvan lähinnä koiran turkin harjaamiseen. Niin siinä sitten kävi, että jossain vaiheessa löysin ton omastakin kourasta ja oon ollut erittäin tyytyväinen harjavaihdokseen.

Ja mitä ponnareihin tulee, oon vasta viimeaikoina ottanut käyttöön nuo kierreponnarit - erittäin hyvä ja toimiva vaihtoehto normiponnareille, joista tuntuu aina jäävän hiuksiin kamalan selvä ponnariraja!

IMG_1614_Fotor

Jos jotain hiusöljyä suosittelen niin tätä! Tosiaan, en kyllä pahemmin muita ole käyttänyt... Oon jo kuullut kauan puhuttavan kuinka hyvää ja toimivaa toi on, mutta en sen hurjan kalliin hinnan vuoksi ole viittinyt sitä hankkia. Huhtikuussa sain ton sitten syntymäpäivälahjaksi, ja pakko sanoa, että toi oli ehdottomasti yksi mun lemppari saaduista lahjoista!


IMG_1618 1_Fotor

Tämän Bed Head -hiustenmuotilutuotteen sain keväällä käyttöön. Tarkoituksena on siis levittää tota kuiviin, taikka pyyhekuiviin hiuksiin, joka tuo eloisuutta ja tekee hiuksista sieleämmät ja kauniimmin laskeutuvat.

1 kommentti:

  1. Ihanan vaaleet hiukset sulla on ku oon kuvista kattonu! Ootko värjänny vai onko oma väri? ja käytätkö tyyliin silver shampoota tai jota vastaavaa? ittelläni ku o luonnostaa vaaleet nii ne näyttää aina jotenki keltasilta nii oon miettiny että onkohan se hyvää D:

    VastaaPoista