torstai 7. elokuuta 2014

Mökkeilyä

Jos sitä johonkin osais olla tyytyväinen… Olin jo viikko sitten rustannut postauksen mun osasta mökkireissusta, mutta musta tuntui niin tyhmältä tunkea mökkeilyjuttuja useampaan eri postaukseen peräkkäin, joten päätin sittenkin tiivistää koko viikon mittaisen reissun tähän.  Aina ollessani mökillä, mun mukana kulkee koko ajan yksi asia, kamera. Turun saaristossa on vaan sitä jotain, ja kun koskaan ei tiedä mitä eteen sattuu, niin onhan sitä turistina kannettava jatkuvasti kameralaukkua olalla, heh.

Tuolla viikon mittaisella mökkireissulla ehdin kyllä tehdä vaikka mitä! Aktiviteettia ja tekemistä riitti lenkkeilystä soutuun, auringonottoon, veneilyyn, mukavaan päivään kaverin mökillä ja paljon muuhun. Lenkkeily tuolla saaristossa tosin mun kohdalla meni vähän kehnosti. Ensimmäisen lenkkikerran jälkeen, jolloin kokonainen ampiais valtakunta pörräs mun ympärillä ja juoksin karkuun henkihievereissä kiljuen, rajoitin tota lenkkitouhua hieman…

Vietettiin mukava päivä Joelin kanssa näiden mökillä uiden, jutellen, syöden ja ottaen aurinkoa. Me nuorukaiset ei tosin ihan kädettömiksi jääneet, vaan otettiin sitten tehtäväksi leipoa päivällisen jälkeen makea piirakka herkuteltavaksi. Tollainen päivä kaverin mökillä oli mukavaa vaihtelua oman perheen kanssa mökkeilylle. 

Siinä taisi sitten tosiaan olla mun tämän kesän mökkeilyt! Eihän tätä lomaa ole enään kun muutama pävä jäljellä, yhyy! Oon kyllä niitä ihmisiä, joka oikeasti nauttii mökillä olosta kohtuuden nimissä. Välillä on ihan hyvä ottaa lomaa lomasta ja painella mökille rentoutumaan.


IMG_5828_Fotor_Fotor IMG_5928_Fotor IMG_5934_Fotor_Fotor IMG_5924_Fotor_Fotor IMG_5920_Fotor_Fotor IMG_5786_Fotor IMGe_5996_Fotor_Fotor möksä 2014 IMG_5948_Fotor_Fotor IMG_5909_Fotor IMG_5945_Fotor_Fotor IMG_5956_Fotor IMG_5950_Fotor_Fotor

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti