perjantai 10. lokakuuta 2014

Lohisalaattia, nam!

Tällaiset herkulliset lohisalaatit loihdin toissapäivänä! Mä oon tässä taloudessa se, joka hoitaa ruoanlaiton. Aamupalat ja välipalat jää mummin harteille. Oon nyt kesän jälkeen innostunut ihan kamalasti ruoanlaitosta ja täällä Espanjassa pääsenkin oikein hyvin toteuttamaan (sekä harjoittamaan) taitojani!

Toissailtana suunnattiin rannalle kahvakuulatunnille. On muuten aika harvinaista herkkua tuollainen kahvakuulan treenaaminen rannalla auringonlaskussa. Kaiken lisäksi treeni oli ihan mahtava, ja oli ihana saada vähän ohjattua liikuntaa!
Kahvakuulatunnin jälkeen tein päivälliseksi tomaatti vuohenjuustokeiton.
Ollaan muutenkin noudatettu täällä ollessamme mummin kanssa mahdollisimman terveellistä ruokavaliota. Se onkin yksi syy siihen, miksi mun ruokaluomukset ovat olleet pääasiassa kasvisruokia kanan taikka kalan kera. On muutenkin mukavampi syödä kevyesti tällaisessa lämmössä. Pelkkää pastaa sisältävät ateriat saavat ainakin mut tuntemaan oloni kamalan raskaaksi.

Salaatinlehtien lisukkeeksi tohon lohisalaattiin pilkoin tummia- sekä vaaleita viinyrypäleitä, hunajamelonia, minitomaatteja ja porkkanaa. Yksinkertainen, mutta herkullinen!


IMG_9586_Fotorw IMG_9591_Fotor IMG_9589_Fotor

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti