perjantai 6. helmikuuta 2015

Still here!

Pitkästä aikaa saatiin taas nauttia aurinkoisesta päivästä. Pimeys ja synkkyys onkin syy siihen, miksi en ole saanut, tai edes ollut kiinnostunut lähtemään väkisin ulos kameran kanssa. Tänään kuitenkin poikkeuksellisesti kamera hyppäsi mun mukaan pienelle kuvausretkelle.

Ensiviikolla onkin jo se jokaisen tytön odottaman prinsessapäivän aika. Tuntuu että siitä on vasta ihan vähän aikaa, kun ensimmäisen kerran kirosin valssiaskeleilla pyörähdystä ja sitä, miten niin yksinkertainen asia olikaan mulle aluksi niin hankalaa. Hankin viimeviikolla mekon alle tyllihameen, jonka seurauksena mekko on niin liukas, että se meinaa valahtaa päältä. Jotain raitkaisua sen estämiseksi pitäisi nyt värvätä. Tanssin mielummin mekko päällä, kuin nilkoissa, hehe.

  IMG_1351_FotorLahjat32 IMG_1328_Fotor IMG_1260_Fotor

8 kommenttia:

 1. Kenen kanssa tanssit vanhat?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhden mun hyvän kaverin Vennerin kanssa! :)

   Poista
 2. Ihana asu! :) Mistä toi takki on?:)

  VastaaPoista
 3. Vasta törmäsin sun blogiin ja ihanalta tyypiltä kyllä vaikutat! Ihan täydellinen tyylikin sulla :O Tää kyllä varmaan jostain postauksesta löytyis.. mutta mistä syystä olit tuolla Espanjassa? Siis että oliko joku vaihto-ohjelma vai mikä? :) Niin ja huomasin että puhuit aiemmissa postauksissa että sulla ois akne. Näissä kuvissa sun iho näyttää musta upeelta! Ootko päässyt tosta eroon ja jos oot niin miten?
  Saat kyllä musta nyt uuden lukijan! :)
  -Sanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihanaa :) Kirjottelen tosta Espanjasta tb:tä heti kun ehdin. Mun mummi asuu Fuengirolassa, joten muutin mummin luo loka-marraskuuksi. Kävin siellä suomalaista yksityistä lukiota, jonne hain menneiden arvosanojen ja todistusten perusteella. Ja Ihon kunto vaihtelee vähän hormonaalisesta kierrosta riippuen vieläkin, mutta on pääosin parantunut kyllä. Nyt talvella vähän huonontunut taas, mutta johtuu todennäköisesti vaan stressistä! :D

   Poista
 4. Laitahan sitten jossain vaiheessa kuvia tänne siitä sun mekosta? :)

  VastaaPoista