maanantai 24. elokuuta 2015

Helsingfors

Täällä ilmoittautuu yks aivan psykologian pöhnässä oleva tyyppi! Lauantaina päätin kuitenin pitää mun suunnitelmasta poiketen vapaapäivän, jolloin suunnattiin Venlan kanssa Helsinkiin ja siitä sitten Johtoon meidän perus salaateille. Mitäs me nyt ollaan siellä varmaan parikymmentä kertaa käyty, aina päädytään siihen samaan, tuttuun ja turvalliseen paikkaan. Mun alkuperäinen tarkoitus kameran mukaan raahaamiseen oli, että saisin vähän kuvattua mun lähiaikoina tekemiä vaatteita. Mulla on kuitenkin ollu päällä niin kova inspis, että yksikään vaate ei ole ehtinyt tulla kokonaan valmiiksi, joten niiden julkaiseminen taidetaankin jättää toiseen kertaan.
Näissä kuvissa mun päällä on haaleen vaaleenpunainen toppi, jonka ompelin aamulla ennen Helsinkiin lähtöä. Arvatkaapa vaan tuliko sekään siinä kiireessä valmiiksi (no ei), mutta päätin sen silti pukea, vaikka ikinähän ei saisi näyttää keskeneräistä teosta. Ei se noista kuvista oikeen näykään joten eipä sillä väliä.

Viimeviikolla päätin lähes miljoonan tunnin (tai niin pitkältä se ainakin tuntui) lukemisen jälkeen kiertää läpi pari kauppaa, ja mun mukaan tarttui Vilasta tollanen kiva pitkä neule, josta oon jo kauemmin haaveillut, mutta jota en laiskuuttani ole jaksanut etsiä. Oon kyllä yks nainen täynnä voimaa ja jaksamista tällä hetkellä XD

   IMG_5167 1_FotorIMG_4981 1_Fotor IMG_4933_Fkotor_Fotor_Collage IMG_4934_Fotor
IMG_5302 1_Fotor

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti