keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Food, you, and well… Autumn.

Viettelen tässä nyt kuudetta vapaapäivää peräjälkeen. Tää koeviikko ei vissiin oo ihan mun juttu kun oon miltei mätääntynyt tylsyyteen kotona… Tänään sain kuitenkin pehvani liikkeelle ja pääsin kuin pääsinkin sitten Helsinkiin asti! Käytiin Venlan kanssa vähän asioilla, jonka päätteeksi sitten vielä Ravintola Teatterissa syömässä. 
Oon metsästellyt kamalan kauan jotakin kivaa syys-/talvitakkia - löytämättä. Jotain vähän siistimpää oli kuitenkin saatava kaappiin kun viikonlopun häätkin häämöttää, enkä mitään villapusakkaa raaski pukea päälle. Bongasin tollasen siistin syystakin H&M:stä. Tänään pääsin sitä ensimmäistä kertaa ulkoiluttamaan, ja oon oikeastaan todella tyytyväinen. Taisin myös ennen syksyn kirjoituksia lunastaa itselleni nuo kuvissa olevat kengät kun hintakaan ei ollut paha. Tällä hetkellä lompakko kyllä huutaa ruokaa… Kostautunut näläksi nuo muutamat ostokset, hupsista. 

Tossa yks päivä kaivelin vähän kotoa löytyviä kankaita. Tuo kuvissa oleva "mokkainen" toppi on siis mun käsialaa. Lisäilen siitä myöhemmin tarkempia kuvia ;) Nyt siirryn kuitenkin vähän kertailemaan huomista koetta varten ettei ihan plörinäksi menisi noi huikeat kaksi koetta jota mulla tässä on!

IMG_5554_Fotor IMG_5543_Fotor_Fotormj_Collage
IMG_5671_Fotor IMG_5651 1_Fotor_Fotor IMG_5769 1_Fotor

2 kommenttia: